Om mig

Mit navn er Flemming Quach og jeg er 25 år. Jeg er opvokset og født i Aarhus, men som i måske har regnet ud klinger mit efternavn ikke så dansk, det skyldes at jeg har kinesiske forældre 🙂

Siden jeg har været en lille dreng på 10 år har jeg dyrket badminton, det har været en fantastisk sport hvor jeg stille og roligt blev bedre og bedre og tog min sport mere og mere seriøst.  Jeg har lært og oplevet en hel del sportsligt, men jeg har lært og oplevet mindst lige så meget menneskeligt. I mine helt unge år, var jeg ikke i nærheden af mine jævnaldrende konkurrenter, det var først i en alder af 16-17 år, hvor jeg begyndte at være med på diverse ungdomslandshold.
I en alder af 21 tog jeg det store spring og flytte fra Aarhus for at deltage på den daglige landsholdstræning i Brøndby, som både var og er en kæmpe oplevelse at være en del af et stort elitekultur, hvor man må sige “survival of the fittest” i den grad gælder.
Jeg har måttet erkende 3,5 år senere, at det desværre ikke er badminton som jeg bliver en verdensmester i, jeg opgav min karriere grundet en drilsk skade. Uanset hvad har jeg fået en fantastisk opdragelse i at arbejde mod toppen.

Denne opdragelse håber jeg, at jeg kan tage videre med ind i mit nye iværksætter-eventyr. Jeg vil for første gang i min relativt korte erhvervskarriere give mig i kast med mit første start-up, AppForFans

Jeg føler mig parat til udfordringerne, og glæder mig som en sindssyg til at tage dig med på rejsen! 🙂