Episode 17 – Den Lille Milepæl

Hej igen!

Så er jeg selv tilbage på tasterne, efter at vi sidste gang læste en spændende episode fra Rasmus Holmgaard om Foodbook. Jeg vil bruge denne episode til at fortælle om en lille milepæl, som vi har nået hos AppForFans.

I øjeblikket har vi mange opgaver der skal klares, og mange områder hvor både Thomas og jeg skal blive klogere og bedre til.
Vores vigtigste prioritet lige nu er, at så mange atleter som muligt syntes det her lyder som et fedt koncept, og at disse også har lyst til at være en del af vores app.
Her har vi noget noget en lille milepæl: Tadadada… Vi har rundet mere end 100 atleter hos AppForFans ! 🙂

Vi er glade og stolte over at have rundet de 100, men vi sigter efter et langt højere tal inden launch – Derfor er det dog en fed fornemmelse, at de første 100 er på plads!
Ligesom i sporten har vi sat en større målsætning, men på vej hen mod den store målsætning har vi sat en masse små delmål. At nå 100 atleter var helt sikkert en af dem, faktisk har vi formået det ”før” tid, da vi forventede at det skulle ske til den 1/6. Har du lyst til at se hvilke atleter det er, så tryk endelig her.

Det er et større tidsarbejde med at skaffe atleterne. Jeg tror at vi samlet har kontaktet ca. 1200 atleter, de fleste ser end ikke vores beskeder. (Regn selv på konvertingsraten, jeg “tør” ikke..)
Thomas og jeg sidder dag ind og dag ud på de sociale medier, hovedsageligt på Instagram og Facebook for både at finde og kontakte de atleter som vi tænker kunne være interessante for fansene og som passer ind i vores koncept.

Hvordan er det så vi får kontakt til de her atleter? Ja, det er den gode gamle metode med kold kanvas, hvor vi enten kontakter dem på Instagram, Facebook eller mail. Det tager ret meget tid at skrive beskederne til atleterne, og er formentligt heller ikke den mest effektive. Omvendt er det den metode, som vi lige nu har mest succes med.
Hvis du sidder og læser med, og mener du har en mere genial metode – Så del den endelig med mig!

Selvom en lille milepæl er nået, er det bestemt ikke tid til at slappe af. Som en af mine gode trænere fortalte mig: ”Hver dag er en ny dag, og jo bedre vi kan gøre den, jo større chancer har vi for at få succes”

Tak fordi du læste med, og hav endnu en skøn dag derude 🙂

Hilsner
Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: