Episode 15 – En Lille Status

Hej !

Jeg tænkte på at det er lidt tid siden, at jeg har givet jer en generel status på, hvordan det hele står til med AppForFans. Det vil jeg begive mig ud i med dagens lille skriv.

Først og fremmest har vi fået opdateret vores hjemmeside. Jeg syntes selv den er blevet super tjekket, og vigtigst af alt kan i allerede nu se hvilke atleter man kan glæde sig til at følge. Det er nu også muligt at læse om vores koncept, hvordan man bliver atlet og hvordan man bliver sponsor. Hjemmesiden kan du se her

Vi er gået i gang med vores anden runde af test med atleter, og det er fantastisk at høre andres meninger, både de positive og negative. Det er en enorm hjælp for os, og vi vil løbende invitere flere og flere atleter ind til test. Der er allerede kommet en masse gode inputs, som vi arbejder videre med.
Tredje runde med atleterne kommer inden længe, og snart skal vi også have nogle brugere på som ikke er atleter.

Dernæst har vi indtil lancering lavet en plan for hvilke opgaver der skal laves, og hvornår de skal udføres. Datoen for selve launch kan jeg ikke afsløre endnu, dertil er vi endnu for usikre. Vi har dog sat os en klar plan henimod den dato vi forventer det bliver.
Jeg har brugt et Gantt-kort til at strukturere vores aktiviteter, fordi jeg syntes det giver en nem overskuelighed i de forskellige processor.
Hvis du også sidder og mangler struktur over planlægningen kan jeg anbefale at bruge det, det er super nemt og der findes masser af skabeloner på nettet.

Et mål vi opsatte i starten af april var, at vi skulle have 50 atleter inden 1. maj. På det tidspunkt havde vi ca. 25 atleter, og havde brugt relativt lang tid på at få dem.
Men… Jeg kan fortælle at vi har ramt 52 atleter her d. 17 april –  Det er super fedt, og man får et lille boost af at nå sine delmål!!! 🙂
Det giver dog ikke grund til at slappe af for resten af måneden, nu kan vi lige så godt bevæge os videre mod næste tal på 75 atleter.
Det helt overordnet mål er, at vi fra dag 1 minimum har +200 atleter fordelt over alle verdensdele og forskellige sportsgrene med forhåbentligt 10.000 brugere. Det er ambitiøst, men vi tror på at det kan lade sig gøre.

Alt i alt sker der nogle ting nu, som betyder at vi nærmer os et rigtigt produkt. Det er godt at se, og betyder en del på motivationen og gejsten 🙂 !

Kh
Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: