Episode 14 – Endelig Første Test

Hej!

Så fik vi endelig kørt en omgang test af en lille gruppe af atleter. Responsen fra disse er positiv, men der er dog stadig klar plads til forbedringer.
De næste måneder bliver utrolige vigtige i forhold til vores lancering. Hvilke features der skal med, hvilke der ikke er relevante og nye idéer til fremtidige versioner.
Herfra skal der lyde en kæmpe tak til de atleter som tester nu, og de som gerne vil hjælpe fremover. Det er meget vigtigt for hele AppForFans, og vi sætter uvurderlig pris på det. TAK!

Her i punktform hvilken feedback vi har modtaget. Positive såvel som negative.

Positive:

  • Rigtig cool idé. Det føler vi (atleterne), at vi mangler.
  • ”Essentials”, en god afdæmpet måde at vise sine sponsorer på. (En af vores features)
  • Funktionerne er sjove. Nogle af dem er set fra andre apps, men det virker godt med et sportsligt tvist.
  • Overskuelig at finde rundt i app’en

Negative:

  • Oplevede flere gange, at app’en gik i stå. Særligt et bestemt sted, gik det galt.
  • Havde opstartsproblemer med Facebook login
  • Mangler en opstartsguide

Jeg er meget glad for, at atleterne ser positivt på AppForFans konceptet. Vi er også lavet til dem, og forhåbentligt en hjælp til at nå nye højder på det kommercielle plan.
Vi arbejder løbende på nye idéer, og der ligger heldigvis en god bunke hvor der kan tages fat. Lige nu handler det mest om, at få testet os til både de mest nyttige og mest rigtige.

Det er naturligvis træls at høre, at app’en ikke altid fungerer gnidningsfrit som den selvfølgelig skal. Dette har udviklerne og jeg allerede taget fat på, og arbejder løbende på forbedringer.
Det er en testperiode, og der skal være plads til fejl. Dog er det aldrig sjovt, når en app går i stå, testperiode eller ej. Det er en absolut topprioritet at dette sker så lidt som muligt i testperiode, og når vi lancerer er det en fejl der absolut ikke må opstå.

Alt i alt er jeg og resten af teamet udmærket tilfredse med den første feedback. Vi åbner løbende op for flere, og glæder os helt vildt til at høre hvad de syntes om den! 🙂

I mellemtiden har vi opdateret vores hjemmesiden, den er faktisk blevet ret så cool hvis jeg selv skal sige det! Prøv tjek den ud på www.appforfans.com 🙂

Vi læses snart ved igen

Kh
Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: