Episode 13 – Helikopter Perspektivet

Hej!

I sidste episode skrev jeg, at vi nu er klar til at teste. Test fra atleter er påbegyndt, men vi har fundet nogle fejl som betød lidt forsinkelser. Jeg kan derfor desværre ikke fortælle om den første feedback vi har modtaget fra atleterne, men det håber jeg så kan ske næste gang!

I weekenden fik jeg en besked fra en kammerat, som spurgte mig ”Hvad jeg kunne huske var der var det værste ved at dyrke topidræt på mit niveau?” Et vildt godt spørgsmål, og her er mit svar:

Det bedste og det værste var samarbejdet med mine trænere.
Der var intet bedre end at have en træner, som altid ville mig det bedste. Når jeg havde fornemmelsen af, at denne her person ville gå igennem ild og vand for at jeg blev en bedre spiller – Det samarbejde og den tillid savner jeg, for den var helt fantastisk.
Omvendt var noget af det værste, når jeg havde en træner som jeg ikke følte troede på mig. En træner der var ”ligeglad” med mit spil, og hvis jeg udviklede mig i denne periode var det mere held end forstand. Jeg har heldigvis kun oplevet sidst nævnte meget få gange, men følelsen af at stå alene er ikke sjov.

Den faktor for sporten savner jeg også i iværksætteriet – Min træner, min mentor, kald det hvad du vil.
En person som kan hjælpe mig med at optimere forretningen både i de svære og i de gode tider.
En person som kan pege mig i den rigtige retning.
Jeg ved at tingene foregår ikke så sort og hvidt som beskrevet, men det er da altid rart, at have folk om sig som er klogere end dig selv.

Thomas og jeg står naturligvis sammen, men vi er på ingen måde erfarne indenfor iværksætteri. Vi har ikke nogen bekendte med erfaring indenfor vores specifikke felt vi kan trække på – Det havde været skønt, men vi må klare os uden 🙂
Vi har hinanden og jer brugere at tale med om de udfordringer vi står med i firmaet, og derfra må vi forsøge at arbejde os trin for trin fremad.

Jeg har været ”vant” til at have sådan en træner gennem sporten, men nu er situationen lidt en anden.
Det her skal ikke læses som en omgang klynkeri, da jeg ikke vil bytte det ud med noget andet.
Vi skal være opmærksomme og dygtige til, selv at flyve op i helikopteren og se projektet oppefra. Hvor og hvordan kan vi optimere og flytte os fra hvor vi er nu til en bedre app?
Alt sammen peger os tilbage til de test vi kører nu, det bliver en stor indikator på hvad vi har gang i og jeg er pænt nervøs for feedbacken!

Næste gang skal det være om de test, ellers kan jeg godt afsløre det ikke er en helt tilfreds Flemming Quach overfor vores udviklere….:)

Tak for at du læste med!

Kh
Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: