Episode 12 – Klar, Parat, Test!

Hej!

AppForFans bevæger sig tættere og tættere på at ligne et produkt – en rigtig app. Jeg oplever generelt en positiv feedback, når jeg taler med atleter fra forskellige sportsgrene. Den positive feedback er fantastisk motivationen for projektet! 🙂

I sidste episode skrev jeg lidt om hvilke fejl vi har begået, og også hvordan vi har forbedret samarbejdet med hensyn til udvikling af app’en.
Beslutningen har betydet, at ventetiden nu endelig er ovre – I hvert fald part 1.
Vi er inden for meget meget kort tid klar til at lukke de første atleter ind til test! (juhu og armene over hovedet!!)
Jeg ser vildt meget frem til, at få atleternes holdninger på app’en. Her finder vi ud af om de sidste 11 måneders snakken og diskussion har været helt forbi, eller om vi er på sporet af det rette. Jeg tror naturligvis på det sidste.

Den næste periode bliver sindssyg spændende, som består af tests af atleter samt evalueringer fra disse. Jeg ser frem til den kritik og feedback vi får, som vi så kan bruge til at justere app’en med. På denne måde, sikrer vi forhåbentligt at atleterne er med til at skabe det mest optimale produkt før en lancering.

Vi er allerede mange atleter som vil hjælpe os med at teste, men vi har altid plads til dig derude. Hvad enten du er atlet eller sportsnørd, som har lyst til være med til at skabe det bedste sportsunivers, så tøv ikke med at kontakte mig.

Håber at du har lyst til at give en hånd med ved at skrive til mig på info@appforfans.com – TAK !

Jeg håber at næste episode handler om den første feedback modtaget eller måske manglen på samme, hvis nu noget går galt. You never know…

Vi skrives ved!

Kh
Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: