Episode 5 – Status I November

(2-3 minutters læsning)

Hej!

Velkommen tilbage til jer som har læst med tidligere, og til nye læsere – velkommen!

Dagens episode vil give en status på, hvor langt vi er med app’en her i slutningen af november måned.

Hvis du selv har været atlet, kender du det måske. Du går og træner og træner, venter på den store turnering som du har sat som mål – Det er her du skal vise dig frem, det er her du skal stå i din bedst mulige form.
Men tiden op til kan også føles rigtig lang og tung, du når også at blive nervøs og i tvivl om dig selv.

De samme følelser jeg kender fra sporten, står jeg med igen med AppForFans.
Vi har færdigskrevet konceptet, og lige nu sidder vores udviklere og arbejder på livet løs på programmeringen.
Der er masser af fodarbejde vi kan lave op til en launch i App Store og Google Play, men hold nu fast det føltes som lang tid til, og det er vildt frustrerende!

Før en Lancering
Tiden op til launch skal bruges på at forberede materialer til atleten og virksomheden. Derudover bruger vi naturligvis tiden på at få atleter på plads, og der er allerede meldt en god sjat atleter på banen – Hvilket er super positivt!
Vi er også gået i gang med at finde sponsorer, som vi kan tilbyde vores atleter. Derudover er der altid små og store uforudsete opgaver, som kommer henad vejen.

Du læste måske med i sidste episode, hvor jeg skrev lidt om at vi tog en drastisk ændring fra udelukkende at gå fra at skabe personlige apps, til også at skabe en samlet AppForFans. Ja, den beslutning koster rigtig meget tid!

Den helt oprindelig plan var, at vi skulle launche nu (som i lige nu), men som så mange andre start-ups er vi helt klart forsinkede i den proces. Den samlede app vil tilføre en stor værdi til vores koncept, og det vil vi trods alt ikke gå på kompromis med, selvom det betyder at vi launcher en hel del senere end forventet – Well, that’s life 🙂

Alt i alt må jeg sige, at tingene går efter planen. Der udvikles på livet løs, og lige om snart kommer der forhåbentligt den første test version – Det glæder jeg mig super meget til at se, det første view af hvordan vores kommende app kommer til at se ud.

Næste episode kommer om ca. 14 dage. Lad mig i den kommende episode give dig et billede af, hvordan min økonomi ser ud. For du hører mange ting om iværksættere, som lever på en sten. Kan jeg bekræfte det?

Vi læses ved snart igen, og tusind tak fordi du læste med! 🙂

Kærlige hilsner
Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: