VELKOMMEN – Det første indlæg

(2 minutters læsning) 

Hej derude!

Først og fremmest stort velkommen til min blog og mit første blogindlæg!

Min beslutning der ændrede mit liv
Mit navn er Flemming, og indtil for knap 1,5 år siden var jeg professionel badmintonspiller. Jeg jagtede drømmen om at blive blandt de 10 bedste herresinglespillere i verden, det mål nåede jeg desværre aldrig, og det kan der være flere faktorer til. Årsagen til at jeg ikke længere jagter den drøm skyldes en skade i min akillessene som betød at jeg måtte opgive min badmintondrøm. Det jeg har levet og åndet for i 15 år ikke blev til det jeg havde håbet og arbejdet efter. Det var utroligt svært at erkende at min drøm og mit mål nu var slut, jeg var vred, frustreret, ked af det og der er blevet fældet tårer i erkendelsesprocessen.

Jeg er stolt af det jeg har opnået, og så alligevel ikke. Den dag i dag kan jeg stadig ærgre mig over at jeg ikke fik det fulde ud af mit potentiale, jeg mener selv at der var mere at byde på. Det jeg er mest stolt af er, at jeg 100% kan kigge mig i spejlet og sige jeg virkelig gjorde det – All in på badminton og indrettede mit liv og beslutningerne efter min badminton, jeg er glad for at jeg i dag ikke sidder med følelsen ”havde-jeg-dog-taget-det-bare-lidt-mere-seriøst”

Hvordan er jeg kommet videre?
Jeg har brugt tiden herefter på at mærke hvad min mavefornemmelse siger, hvilken retning skulle mit liv nu tage?
Er det valget om at genoptage uddannelse? Er tiden inde til et 8-16 job? Skal jeg blive i badminton og evt. fortsætte som træner? Jeg er sikker på at uanset hvad jeg vælger, så bliver det fyldt med nye udfordringer. Mine mavefornemmelse siger mig, at jeg skal i gang med at være iværksætter. På den ene eller anden måde har jeg også altid haft et ønske om at give mig i kast med mit eget projekt, tidligere har det været overskygget af badminton. Nu er der tid til det, så hvorfor ikke bare give mig i kast med det?

De sidste 1,5 år har jeg savnet, hvad jeg i ovenstående afsnit refererer til det, med det mener jeg denne her bestemte ting, hvor du er parat til at gå all in og alt andet må indrette sig herefter. Du er parat til at give dig i kast uanset om det er tidlig mandag morgen, det er sen lørdag aften, du har bare denne her følelse med at det er bare det du skal… Kender du også til den følelse?

Sportens redskaber ind i iværksætteriet
Jeg er ikke i tvivl om, at de skills/værktøjer som jeg dagligt brugte i sporten kan hjælpe mig i iværksætteriet. Sætte målsætninger, for herefter at arbejde hen mod dig step by step, det hårde rugbrødsarbejde som der skal til, høj selvdisciplin og ikke mindst at håndtere de nederlag der kommer. Alt det bliver jeg klogere og det kommer du helt sikkert til at læse mere om senere i forløbet.

Jeg føler mig parat til at give mig i kast med iværksætteriet, det bliver en rutsjetur af følelser, oplevelser og læring. Jeg vil her i bloggen tage dig igennem min rejse – Fra Sport Til Iværksætter. Jeg lover at tage dig igennem alle faser og følelser som jeg oplever gennem denne spændende rejse.

Tak fordi du har læst med, og jeg glæder mig til mit næste indlæg hvor jeg vil introducere hvilket projekt jeg har givet mig i kast med!

Kærlige hilsner
Flemming

PS. Har du feedback til forbedringer, ting du mener jeg bør uddybe, spørgsmål eller andre ting, så tøv ikke med at give mig en mail. Du finder min mail under ”Kontakt”. Tak!

7 Comments

 1. Johny Jackson
  19. januar 2018

  Hi I am so grateful I found your web site, I really found
  you by accident, while I was searching on Google for something else, Anyways I
  am here now and would just like to say thank you for a incredible post and
  a all round thrilling blog (I also love the
  theme/design), I don’t have time to look over it all at
  the minute but I have bookmarked it and also added your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read more, Please
  do keep up the great jo.

  Svar
  1. Flemming
   7. februar 2018

   Hi Johny! I am really glad you liked it. Hope you will continue reading on my blog 🙂 !

   Svar
 2. Lauren Conrad
  7. februar 2018

  Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would
  really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. With thanks

  Svar
  1. Flemming
   7. februar 2018

   Hi Lauren!
   The theme is downloaded from WordPress. It’s “SiteOrigin Unwind”.
   Hope you find it and best of luck with your blog!

   Regards,
   Flemming

   Svar
 3. pharmacymall
  15. februar 2018

  Hey! Someone in my Myspace group shared this website with us so I
  came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Great blog and outstanding design and style.

  Svar
 4. Eyelashes Growth
  19. maj 2018

  Very great post. I simply stumbled upon your blog aand wished to say that I’ve really loved surfing around your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing in your feed and I’m hoping you
  write again very soon!

  Svar
 5. Monty
  25. juli 2018

  Howdy! This post couldn’t be written much better! Reading through this post reminds me of
  my previous roommate! He constantly kept preaching about this.
  I am going to send this information to him.
  Fairly certain he’s going to have a good read. Thank you for sharing!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: